wanties

 
Är himla sugen på att klicka hem dessa skönheter till min garderob just nu! Får se hur det blir med den saken men gillar speciellt byxorna, koftan och det grå linnet.

new in


Tjena tjena tjena

BYZ – Tjena tjena tjena
 
Uppdateringen är fortfarande kass och jag tappar rejält med besökare vilket jag förstår totalt. Blogg-appen fungerar fortfarande inte så hoppas dom fixar det snart! Har inte hänt så mycket det senaste, har träffat lite folk, tränat, jobbat lite och bara sovit och chillat. Var iväg en kort sväng till överby igår med mamma och fick med mig ett par underbara mjukisbyxor, ett par shorts och en bustier. Bilder kommer upp på det senare! Måste hitta ett par solglasögon också, behöver verkligen pilots eftersom mina har gått sönder. Behöver ha det innan jag åker på måndag annars får jag väl köpa ett par billigt där nere att ha under tiden bara.. Jag kanske har glömt säga det men på måndag åker jag i alla fall till prag för att tillbringa en vecka där tillsammans med laget för att spela cup. Ska tydligen bli 35 grader och stor sol också så känns ju helt okej. Blir antagligen en del shopping också eftersom det är jäättebilligt och dom har massa snsygga grejer vad jag har hört. Är rejält trött idag av någon anledning och skulle egentligen ha jobbat idag men nu blev det inte så så kommer nog tillbringa dagen i mina mjukisar och bara ta det lugnt och börja packa lite. 
 
Puss!
Becca

inspiration


dålig uppdatering

jo jag vet, men det är svårt när bloggappen inte fungerar för jag använder knappt datorn just nu.. Orkar inte gå igenom vad som har hänt sedan sist för det är en del men tar de två senaste dagarna. Igår vaknade jag hos amanda och vi tog bussen ner till stan med lovisa för att äta frukost på max, rätt gött tjocka som vi är. Sen åkte vi hem, sa hejdå och jag drog hem för att bara ta det lugnt, se på en film samtidigt som jag jobbade lite. Tog en powerwalk med moder min och sen städade lite och läste innan elli kom och hämtade mig för att åka ut till stallet eftersom hon hade jour och jag skulle hjälpa henne. Kom hem, duschade och tog mig iväg till ida där amanda också var och vi bara chillade, pratade, såg på film och gamla filmer från när vi var små. Så jäkla coola! Åkte hem och däckade lagom till att klockan ringde igen vid kvart över sex imorse då elli hämtade upp mig igen. Fixade lite i stallet innan jag åkte hem och sov några timmar till. Fixade lite här hemma, var lite med syster och sen drog jag och tränade. Stressade som sjutton efter det och tog mig därifrån till stan på en kvart typ där jag mötte upp ida och amanda för att gå på bio, lol blev det. Riktigt grym film, rekomenderas verkligen! Nu väntas mat framför gossip girl och sedan one tree hill samtidigt som jag kollar lite bloggar. 
 
Puss!
Becca

denim



perfektion. bilder ifrån karin bylund

Graduation


FYFAN VAD SUR JAG BLIR

PISSAR PÅ BLOGG.SE HAR SKRIVIT TVÅ SKITLÅNGA INLÄGG SOM BARA FÖRSVINNER SÅ NI FÅR KLARA ER UTAN FÖR JAG ORKAR INTE
 
TACK OCH HEJ VI SES.

Där palmerna bor



Bästa låten som jag inte kan sluta lyssna på med bästa bandet som förut även har gjort dessa favoriter:
Medina – Sagoland
Medina – Supernovam

Mange makers



Jag ursäktar verkligen den kassa kvaliteten men det är inte helt lätt att få till något bra där, speciellt inte med mobilkamera. Blir lite bättre mitt i men inte mycket. Men bortse från den och försök förstå den grymma stämningen!

Kissie



Vi alla vet vem hon är och alla har någon sorts åsikt om henne, hon är antingen någon man älskar eller hatar. Jag står inte för vad hon har gjort men förändringen som hon har gått igenom och människan som hon har blivit är grym! jag har börjat följa hennes blogg slaviskt och kan inte annat än avundas hennes numera sunda livsstil och hennes snygga outfits. Sveriges bloggande skandaldrottning har blivit en bra förebild och det tycker jag är väldigt starkt av henne. Tycka om henne behöver man inte men det går inte att förneka att hon är en stark person som nu har blivit något helt annat mot hur hon var förut.

Victoria Törnegren

 

Föjävla snygg tjej som har en otrolig stilkänsla, perfektion.

De senaste dagarna

I torsdags så gick jag upp ganska tidigt för att börja fixa i ordning mig och åkte iväg till torsbohallen för skolavslutning, tror inte jag har fattat att jag har sommarlov än! Fick mina betyg som var helt okej, visste ju om en del innan och vissa förväntade jag mig faktiskt lite högre i men har inget under D så det är ändå bra. Sen åkte jag hem, bytte om och så komarmor och hämtade mig och johanna och så hämtade vi upp pizzor på mamma mia som vi åt hemma hos dom med farfar och mina kusiner också, himla gott! Efter ett par timmar hämtade mamma oss och så åkte vi hem och jag bytte om på ett par minuter och så hämtade vi upp elli och åkte vi till stallet. Hjälpte först till i nybörjargruppen, så söta är dom små barnen! Sen mockade vi lite och fixade fram lite höbalar och plast som vi hoppade över sen. Det gick inte jättebra men vi kom i alla fall över, jag och älsklingen. Efteråt fixade vi snabbt och fick överlämna det sista åt dom andra så åkte vi hem, jag duschade snabbt, bytte om och cyklade iväg till amanda där massa goa brudar väntade. Har massa bilder som jag inte har hunnit ladda in i datorn än men lägger upp det senare. Likaså så ska ni få bättre bilder på vad jag hade på mig på skolavslutningen. Vi grillade och pratade i alla fall och jag var lite rädd när jag cyklade hem eftersom jag är extremt mörkrädd så jag pratade i telefon med agnes och lite längre, i en och en halv timme tror jag innan jag däckade i min säng.

Igår så vaknade jag runt elva och åt lite frukost innan jag tog en powerwalk till jobbet och var där i ett par timmar. Åkte hem med mamma sen och bytte om och packade lite grejer för kvällen och mötte upp ida, kicken och amanda för att åka ner och bowla lite. Jag kom faktiskt tvåa med elva poäng efter ida trots att jag är kass.. Sen åkte vi i alla fall hem till ida för att fixa iordning oss och frida kom också. Vid halv nio så åkte vi till vänersborg och kom strax innan mange makers uppträdde. Det var inte det bästa jag har varit på direkt men ändå helt okej. Tillbringade i alla fall kvällen där och det var kul men hade en rejäl huvudvärk mot slutet. Sög att sverige förlorade också..

Idag så vaknade jag runt tolv då jag gjorde världens godaste fukost med bananpannkaka, kesella, hallon och te. Kollade på top model australia samtidigt som jag åt det och sedan gick jag upp och bytte om och så gick jag och mor min ut på en promenix. Kom hem, åt grillat till lunch och nu sitter jag här och degar. Har precis beställt hem ett klubbfodral och några innebandybollar som kan var bra att ha nu till prag, 15 dagar kvar eller något sånt.

Nu ska jag kolla lite bloggar, se om jag orkar städa mitt rum och förhoppningsvis också min garderob för jag hittar inget alls där för tillfället. 

Ikväll ska jag se på en film och några avsnitt av stylisterna och sen lägga mig tidigt för är trött som sjutton!

Imorgon ska jag och elli agera funktionärer på terrängtävlingen i stallet, håller på från tolv till fem så det är praktiskt taget hela dagen.

Nytt

Blogg.se har som ni kanske vet ändrat hela sitt bloggverktyg så är lite smått förvirrad just nu! Men snart blir det nog bra, ska kolla runt lite och så. Ska försöka lära mig lite mer hur det funkar så ska jag skriva ett inlägg om vad som har hänt sedan jag skrev sist. Nu när dom har fixat så funkar det inte att logga in på appen för mig, någon mer som har det problemet? Skriver snart igen!

Kram
Becca

Sommarlov

NU HAR JAG SOMMARLOV! Herregud vad skönt, tror inte ens att jag har fattat det än. Sitter och kollar på the city och väntar på att farmor ska komma och hämta mig och min syster så ska vi åka hem till dom och äta tillsammans med mina kusiner. Skriver mer sen!

Puss!
Becca

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3523921/images/2012/pic_206598692.jpg" class="image">


+


jag är lyckligare nu

Bild ur arkivet, saknar mitt hår ganska rejält när jag ser den.

 

Imorgon är det skolavslutning, tror inte riktigt att jag har fattat det än! Idag har vi bara städat, fikat och pratat betyg. Nu ska jag strax ut och springa och lite så eftersom jag ska hoppa över träningen sen då jag ska gå på min systers avslutning. Sen ska jag sova för att kunna gå upp tidigt imorgon för att börja fixa iordning mig. Är fortfarande riktigt trött ifrån i förrgår så hoppas jag får sovit lite mer tills imorn. Sen så ska jag äta något gott tillsammans med min syster, mina kusiner och farmor och farfar vilket vi gör varje år. Ska ta mig ut till stallet en stund innan jag åker hem och duschar och byter om för grillning med massa tjejer hemma hos amanda.

 

Men nu måste jag byta om och gå ut så att jag hinner hem i god tid för har lovat att fixa håret och så på johanna.

 

Puss!
Becca

Pelin Özan

Sjukt hur snygg och grym denna bruden är. Som ni säkert förstått så är hon en av mina favoritbloggare och hon tar så galet bra bilder. Tycker definitivt att ni ska kolla in hennes blogg här.

Tröttheten härjar

Är hemma nu eftersom vi fick hoppa över no-lektionen eftersom vi ändå inte hade något att göra. Bärjar halv tolv igen då vi har hemkunskap. Vi ska bara städa en liten stund och sedan ska vi ut och kolla på niorna som har volleybollturnering.Sen har vi bara en kort spanskalektion där vi inte ska göra något alls och sen idrott så det är inte alltför jobbigt. Liseberg igår var skitkul! Skrev ett inlägg när vi var påväg dit och ett på vägen hem men det verkar inte ha kommit upp. Blogg.se-appen krånglar sönder för tillfället. Har inte fått speciellt mycket sömn i natt, runt 4-5 timmar så jag är verkligen glad att vi inte har speciellt ansträngade lektioner idag för då hade jag varit körd. Ska nog kolla på ett par avsnitt av stylisterna och sen ta lite mat innan jag pallrar mig tillbaka till skolan.

 

Puss!
Becca

Paint

Finns på hm, 249 pix. Lånade bilden av fashionbyelin och jag vill ha dom, om någon hittar ett par kan den väl lägga undan till mig?


first aid kit

Kursen idag var faktiskt ganska kul och jag lärde mig en hel del. Kan meddela att jag är en naturbegåvning på hjärt och lung-räddning och att tejpa sår. Kom hem för ett par timmar sedan och har hunnit med att ta en löprunda, kolla fotboll och ett avsnitt av gossip girl. Nu väntas one tree hill tillsammans med syster och sedan sova och tagga Liseberg!


Karin Bylund


dagens inköp


Weekend

 

Fastnade totalt i min bok igår kväll så var uppe ett par timmar för länge så fick inte riktigt sovit ut som jag hoppats på men det är lugnt, skolavslutningen är ju om fyra dagar! Boken rekommenderar jag verkligen, Expert på att rodna av Katarina Von Bredow som förövrigt inte har skrivit en dålig bok, fastnade i alla fall totalt i den så grym som den var. Pallrade mig upp ur sängen runt tolv i alla fall och åt lite frukost innan jag åkte ner till överby med hela familjen haha. Vi gick och fixade lite saker på olika håll och jag fick med mig ett par saker hem, visar senare. Sen har jag jobbat lite, sett på en film och varit ute och sprungit en stund. Jag måste verkligen komma igång med träningen nu i sommar och hoppas verkligen att det blir så för det har jag nog sagt ganska många gånger och så orkar jag i en vecka ungefär men nu vill jag verkligen köra! Ska läsa också har jag lovat mig själv för har knappt gjort det sen.. förra sommaren. Nu ska jag kolla lite bloggar och några avsnitt av stylisterna innan jag kryper ner i bästa sängen eftersom jag ska på första hjälpen-kurs i stallet imorgon så det kanske inte blir alltför bra uppdatering. På måndag så ska vi till liseberg med klassen så blir nog inte så mycket där heller. Bra att jag skrev det för nu kom jag på att jag måste boka tågbiljett!

 

Puss!
Becca

Cathinthecity


Lista

Vet att jag förut har haft en liten lista med teman som jag har skrivit inlägg efter tidigare och tänkte att eftersom jag inte känner att jag har kommit igång med bloggandet helt här än så kanske det är en bra start. Så om ni kommer med förslag om teman eller saker jag kan skriva om så fixar jag ihop en lista! Låt tankarna flöda och skriv era förslag.

Tennessee Walking Horse

Jag vet att de flesta som läser min blogg inte vet alls mycket om hästar och inte alls har förståelsen för den kärlek som jag hyser åt djuren men jag ber er läs detta och kolla på videon. Det gör riktigt ont i mig när jag ser hur människor behandlar djuren jag älskar och jag var så nära till gråten när jag såg detta. Det är så hemskt och jag hoppas verkligen att de som gör detta åker fast och att det stoppas. Det är verkligen inte värt det. Kopierar detta rakt av Tyra Sjöstedts hästblogg och snälla, läs och se för jag garanterar att det kommer att beröra er även om ni inte alls är lika nära hästar som jag är.


Såhär skriver Tyra:

 

Jag kopierar in detta från denna blogg, för att enkelt förklara vad detta är:

 

"De flesta vet nog att det används helt sjuka metoder för att få hästarna att gå i dessa extremt onaturliga gångarter, även kallade ”running walk” eller ”flat foot walk”, som är unikt för rasen. Klackar, kedjor, tyngder och frätande vätskor används bland annat för att få hästen att lyfta sina ben så högt som möjligt, alltså få den att tycka att markkontakten är väldigt otrevlig. Man skor till exempel avsiktligt på ett sådant sätt att sömmarna ska ge stort tryck mot hoven och skapa obehag. Kemikalierna som används är till för att fräta sönder hovsulan vilket också gör att hästen inte vill sätta ned hoven. Man trycker också upp sylar och nubb i hovsulan för att orsaka hemska tryck. Dessa metoder kallas gemensamt för ”soring”. Ju högre hästarna lyfter på benen, desto högre poäng får de från domarna.” Jag kunde inte hålla mig från att se den här filmen för att jag är för dum. Se inte den här om du är känslig mot djurplågeri- för hästarna blir slagna och det är rent ut sagt VIDRIGT och jag ångrar att jag såg filmen.

 

Jag kan personligen ta ett fängelsestraff för att kunna få åka och skjuta dessa människor som utför detta!!!!

 

http://www.humanesociety.org/issues/tenn_walking_horses; där har ni siten som jobbar med att förhindra detta. In och stötta!

Tampons for free

 

Någonting som jag har provat och håller på med eller vad man ska säga är tampons for free. Jag har fått hem tamponger från dem i över ett år tror jag och det är helt fantastiskt! Tror faktiskt att jag har skrivit om detta förut på min gamla blogg men jag måste rekommendera det igen. Det funkar i alla fall så att man får hemskickat tamponger ibland gratis och för att få nästa gång så behöver man bara fylla i en liten utvärdering som tar bara någon minut så är det klart sen. Jag rekommenderar det verkligen och det är bara att fylla i era uppgifter här så får även ni det också!


För ni har tagit studenten

Vill bara börja med att säga grattis till alla som tar studenten idag. Jag är rejält avundsjuk men bara några år till så är det min tur!

Dagen har tillbringats främst på badhuset men även lite på innovatum. Riktigt kul var det! Jag är helt slut och orkar inte alla göra någonting speciellt ansträngande nu så ska nog läsa lite eller något, har lovat mig själv att jag ska komma igång med det nu i sommar. Fick köpt en del nitar till idag också så ska se om jag kanske ska sätta dit det på mina skor eller vad det blir.


And if I am your cinderella

Sitter på bussen påväg till jobbet. Ska dit en stund innan jag drar mig hemåt igen och byter om innan jag ska hämta upp elli och åka ut till stallet. Dagen i skolan var ganska kort, vi slutade typ kvart i ett och började kvart över nio så det var rätt gött. Gjorde inte speciellt mycket heller, lite stafetter och sånt och mitt lag kom faktiskt tvåa. Sitter och är lite deppig eftersom jag precis fått reda på att en av mina favoritserier, alcatraz som jag såg den grymma säsongsfinalen på igår har lagt ner. Dock så började säsong tre av pretty little liars sändas i usa förra veckan så för börja följa det igen istället.

Men nu är jag strax framme och ska byta buss så måste sluta.

Puss!
Becca

 

 


Shopping


Överby

Ställde klockan på elva i morse och tog mig ner till överby tillsammans med Agnes, Ida, kicken, och Lovisa. Vi var där i ett par timmar och jag är helt slut. Fick med mig en del hem som jag visar bilder på lite senare. Är riktigt nöjd med vissa saker! Nu väntas grillat och film med familjen och sen ska jag se på dubbel- och sista avsnittet av Alcatraz innan jag däckar i sängen och förhoppningsvis sover ut tills imorn då vi har spårets dag i skolan. Vi ska alltså vara i grupper med typ två från varje klass och gå tipspromenad och lite lekar och så på knorren. På fredag har vi heller inte vanlig skoldag utan då ska vi till innovatum i någon timme och sen ska vi vara på badhuset resten av dagen. Tyvärr ska det ju inte vara helt perfekt väder men det är i alla fall bättre än att sitta inne på lektioner.

Puss!
Becca


byfanny


Lisa olsson


+


Trying your best to break me

 

Två riktiga skoldagar kvar, helt underbart! Dagen har varit lugn, har fått tillbaka matteprovet och so-inlämningen och jag blev lite besviken på matten, trodde faktiskt att det gick bättre men so:n är jag nöjd med. På idrottet så spelade vi fotboll och gud vad jag skulle vilja vara bra på den sporten men den som skapade mig höll inte med. Fy fan. Har jobbat lite och kollat lite på tv nu sedan jag kom hem och snart ska jag möta upp ida och så ska vi ta en powerwalk ner till stan och fika lite på strandgatan och ha det mysigt. Imorgon ska jag försöka sova ut och sen ska jag till överby med agnes och kicken, har en del som jag behöver köpa.

 

Puss!
Becca

godnatt mina fina


training

training clothes
Eftersom jag är iväg och tränar just nu så tyckte jag att det kändes passande att det dyker upp ett lite träningsinspirerat inlägg samtidigt. Ett colllage med enligt mig skitsnygga träningskläder, blev en del nike kände jag, och sedan lite fitspo. Kör hårt nu, kan i alla fall garantera att jag svettas en del exakt nu!

Ny design

Kände mig inte riktigt hemma med den designen som fanns så har pillat och kollat runt lite och har nu en ny som jag känner är lite mer ¨"rebeccig". Ska nog byta ut headern och bilden i menyn till vänster så ska det allt bli skitbra! :) Jag har också lovat mig själv att jag ska bli bättre på att blogga och göra den lite mer intressant för har tappat en del läsare det senaste. Så ni får gärna komma med åsikter och förslag vad jag ska skriva om!

Nu ska jag dock öva på våran redovisning en gång till och sen ska jag byta om och trippa ner till vägen där amanda hämtar upp mig och så åker vi och tränar.

 

Puss!
Becca

fiskpinnar gottigott

Är hemma på håltimman just nu och äter fiskpinnar. Har inte ätit det på flera år och mums, måste äta det oftare. Musiken är i alla fall igång på högsta volym och håller på att ladda in lite bilder i datorn. Måste dammsuga och så innan jag åker tillbaka bara för skulle ha gjort det i lördags så får nog sätta igång och göra det snart. Ska se om jag hinner med ett avsnitt av stylisterna också men det är tveksamt. Har matteprov nästa lektion som jag inte alls har pluggat mycket till och det kommer att avgöra nästan hela vårat mattebetyg så jag är lite nervös. Efter skolan sen så ska jag plugga lite på en no-redovisning som vi har imorgon, om biobränsle vilket jag knappt fattar något om. Ska nog och träna en stund också för vi har inte många träningar kvar innan prag nu så behöver alla jag kan.

 

Igår pluggade jag i alla fall lite matte och sen jobbade jag samtidigt som jag såg på två filmer, panic room och this means war. Båda var bra men rekommenderar speciellt den sista, den var grym! Sen var jag och tränade en stund och sen satt bänkad framför tvn där det var gossip girl och sen big brother. Tyckte att hanna förtjänade att vinna mest av dom som var kvar men om jag hade fått välja så hade jimmy eller lars utan tvekan vunnit. Såg också att femman har börjat visa säsong 9 av one tree hill och har lite beslutsångest om hur jag ska göra eftersom jag har sett säsong 8 men när jag började köpa boxarna så har jag börjat kolla om och är nu på säsong fem och funderar på om jag ska kolla alla där eller bara fortsätta med säsong nio och vara på två ställen samtidigt?

 

Puss!
Becca

stop


Army jacket

Snyggaste Keela bjuder som vanligt på snyggaste bilderna, vill bara kopiera outfiten rakt av. Helt perfekt, älskar verkligen jackan. Jag har nog glömt berätta att jag faktiskt träffade henne på junkyard-eventet förra veckan. Glömde dock tyvärr bort att ta en bild..

bloggen bortglömd

Ojojoj, har helt glömt bort bloggen nu det senaste. Vet inte när jag skrev sist men det var ett tag sedan men medc mitt korta minne så kommer jag inte ihåg vad jag har gjort helt. Ska i alla fall börja med att meddela den lyckliga nyheten att vi har fyra riktiga skoldagar kvar. Fyra dagar! Helt underbart, det ska bli så sjukt skönt med lov!

 

Inatt så sov jag i alla fall hos amanda tillsammans med henne, ida, kicken och agnes. Vi lagade lite mat, åt jordgubbar, godis, pratade och såg på film, a lonley place to die. Riktigt bra! Nu har jag precis kommit hem efter att ha jobbat i några timmar och är helt slut, ska nog lägga mig ganska tidigt idag.

 

Kan också berätta att det är exakt en månad kvar tills jag åker till prag idag, det kommer bli grymt! Har också fått säkrat att jag kommer få hyra bästa hästen två veckor i sommar. ♥

 

Men nu väntas grillat och sen så ska jag kolla lite bloggar och se på lite vampire diaries tror jag.

 

Puss!
Becca

hello june



RSS 2.0