tonight

geleg 5035f3939606ee32420016ec

 

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Dålig uppdatering här jag veet men jag känner inte riktigt för det. I tisdags var jag nere på plus för ett boxingpass med ebba och sen hade jag möte där med pappa och någon för att fixa ett nytt kort för mig eftersom det andra går ut på lördag då nu har jag maxkort så nu är det bara att träna sönder. Sen igår så pluggade jag en hel del eftersom jag var helt efter så nu är jag i alla fall lite närmare och idag ska jag först jobba och sen stallet efter skolan. Ska försöka uppdatera lite mer men jag får se hur det blir med den saken. Imorgon har jag lyckats dubbelboka mig så får se vad jag väljer att göra men planen är i alla fall gymmet innan.

Puss!


Live.


Hola

Nu har jag precis kommit hem från en pw with my dear amiga amandaa. Himla skönt, 7,5 km blev det idag och jag känner verkligen att jag har ny energi efter en jobbig skoldag med lite plugg med Agnes. Som sagt så hängde hon med mig hem efter skolan och så åt vi lite innan vi pratade lite och sen bakade en kladdkaka, gjorde smoothie och pluggade lite för att sedan se på en film samtidigt som jag jobbade. Efter att hon hade gått så pluggade jag lite espanol med mami och sen ut för att möta upp mandi. Nu är det sängen som väntar och imorn en lång helvetisk skoldag.

Puss!


true shit


divinebyjohanna

 
Är med och tävlar här om ett skitsnyggt halsband från divinebyjohanna, var med ni också!

Love this

Torsdags: Skola, jobb, stallet.
 
Fredags: Mat och mys med bästa brudarna och fick äntligen sett hunger games.
 
Igår: Chill men rensning, städning, solande och läsning och fick äntligen sovit ut.
 
Idag: 
Efter: Träning, duch och mat.
 
Nu: Awkward och sova.
 
Imorgon: Skola, mys med agnes och jobb.

Baaaam

Har precis kommit hem efter ett träningspass på plus. Sh'bam blev det idag och för mig med bästa kordinationen så gick det väl inte helt perfekt men jag får väl ge det några gånger så blir det nog allt bra! Ösregnade när jag rullade ner förut sä slänger in en bild där nere på min awesome outfit. Nu ska jag först duscha och få i mig lite mat innan jag ska plugga lite först och sen jobba framför ett avsnitt av Robinson och pretty little liars.

Puss!


It's a beautiful world


They down know anything about us

Detta inlägget var tänkt att det skulle komma upp runt halv fem tiden men aja bättre sent än aldrig! Kan i flika in nu efteråt att boxingen var sjukt nice och skitjobbig och jag ska definitivt på det igen.

Har precis fått i mig lite mat och ska strax byta om och dra mig ner mot plus för ett boxingpass om 45 minuter ungefär. Är fett otaggad just nu för dom sista lektionerna sög verkligen lusten ur mig men det ska ändå bli riktigt skönt! Skoldagen förövrigt var helt okej dom första lektionerna men efter lunchen så blev det för mycket, dom tre ämnena jag tycker minst om har vi allihop nu på eftermiddagen. Ikväll blir det att bara ta det lugnt och kanske se en film för att sedan gå och lägga mig ganska tidigt för har sovit kasst dom senaste nätterna och jag skulle verkligen behöva all sömn och energi jag kan få just nu.

Skriver kanske mer senare,
Puss!


Pw, check!

Har precis kommit hem efter en pw med Ida och nu väntas en del jobb framför några avsnitt av heartbeats med min love adrian.


I don't wanna be anything other then I've trying to be lately

One tree hill är slut. Over. Finito. För alltid. Känns inte bra alls, får köpa dom sista boxarna och så får jag börja kolla om igen. Bästa serien verkligen!
 
Idag började i alla fall skolan vilket var sådär måste jag säga. Hade inga vanliga lektioner idag och slutade klockan halv ett men imorgon kör det igång på riktigt, börjar 8.10 och slutar 15.50. Det positiva är dock att vi faktiskt kommer att få datorer, dock bara en hp eller något som man delar med en annan men det är ändå något. Nästa år blir det väl mac i alla fall så kan nog stå ut ett år, har ju min vanliga bästa compaq annars. Planen för idag är att ta med pw med ida och sedan bara ta det lugnt för är väldigt förkyld och vill verkligen inte bli sjuk just nu så hoppar över det tänkta träningspasset på plus som hade varit antingen poweryoga eller spinning. Imorn efter skolan ska jag dock på boxning med ebbis eller löpträningen som vi har med innebandyn har inte riktigt bestämt mig om det än men det lutar åt boxningen eftersom jag lika gärna kan springa själv. Sen på onsdag blir det ytterligare ett träningspass med sh'bam denna gången. Är verkligen taggad på att komma igång nu efter sommaren när jag inte har tränat mycket alls bortsett från några powerwalkar eller några joggingturer.På torsdag blir det jobb och stallet och ska försöka klämma in lite jobb idag och på onsdag också förmodligen. 
 
Kyss!
 

No sleep

Jag som hade tänkt somna innan tio idag kan såklart inte sova, känns bra att jag ska upp om 5 och en halv timme. Fml. Några tips??


Back to school

Sitter i sängen och har precis kollat klart på ett extraavsnitt av one tree hill och har nu bara sista avsnittet någonsin kvar att se, känns sådär. Får väl börja om igen sen så att det inte känns så tomt. Tänkte faktiskt krypa ner i sängen och försöka sova för att förbereda mig på morgondagens skolstart. Har lovat min syster att göra inbakade flätor på henne först och sen ska jag packa ner grejer i väskan till imorn.

Ett år kvar, nu kör vi!


love is all you need

is 

Hallå estlaand!

Mår ni bra? Själv är jag i alla fall rätt så trött och sådär taggad för att skolan börjar imorgon! Visst ska det bli kul med att träffa alla människor och jag måste faktiskt erkänna att på något vis så saknar jag det andra också lite, wtf. Igår begav jag mig ut och sprang direkt när jag vaknade igår och sen duschade och packade jag snabbt för att dra mig ut till mormor. Eftermiddagen där tillbringades med svampplockning och kortspel vilket faktiskt var riktigt mysigt! Nu har jag precis vaknar här ute och ska nog pallra mig upp om en timme ungefär för att ta mig hem och byta om innan jag åker ut till stallet. Efter det ska jag fixa lite inför morgondagen innan jag åker och tränar.

Puss!


Hola amigos

Idag har jag inte gjort så mycket alls, vaknade runt elva av att klockan ringde så pallrade mig upp för frukost och gjorde mig iordning innan jag åkte ner till stan och frisören och tillbringade runt tre timmar där. Blev riktigt nöjd! Det var tänkt att det skulle bli betydligt ljusare men jag blev så nöjd att jag inte vet om jag ska försöka få det det eller behålla det, vilket jag i alla fall kommer att göra för ett tag framöver. Systra mi kom i alla fall ner och mötte upp mig när jag var klar och vi kollade i lite affärer och så. Åkte hem, åt, kollade på degrassi innan jag åkte till Amanda en stund. Sen skulle hon iväg så jag åkte hem och myste med syster framför en kass film. Maskinen spelade ju ikväll i göteborg och det var egentligen tänkt att jag skulle dit men det blev inte så och nu sitter jag och ångrar mig lite men bag får väl lyssna på grannarnas kassa dunk, som dom spelar så högt att dom skulle kunna stå en meter ifrån mig, som tröst.

Puss!


New hair


swag


Sista minuten ångest

Ska ju klippa och färga imorn och nu har jag börjat bli lite osäker, ska jag göra som Angelica blick på bild 1, som blicken har på bild 2 eller dom Elizabeth Olsen på bild 3?


The sun is shining

Gårdagen var väldigt mysig och jag hann egentligen med allt som jag skulle. Började dagen ganska tidigt, runt tio skulle jag tro, med att äta frukost, göra mig iordning, städa mitt rum, dammsuga och göra sallad innan jag mötte upp ida och amanda ungefär vid två. Åkte ner till överby där jag fick med mig en hel del hem och vi åt även lunch på briggen vilket var väldigt gott! Kom hem precis så att jag hann hem och byta om innan vi åkte ner till strandgatan för att möta upp dom andra. Fick väldigt fina presenter av mina fina vänner vilka ni får se imorgon. Åkte sedan hem till mig för lite grillat och sedan lite mys framför hachico, bästa filmen så jäkla mycket gråter man! Efter runt 4-5 timmars sömn så tog vi oss upp imorse och så åkte dom andra hem och sedan dess har jag trött som jag är bara kollat lite grejer och städat. Kom precis hem från en pw med mammi och ett litet besök i stallet. Nu väntas först mat och ett avsnitt av hart of dixie och sedan blir det jobb och pretty little liars. Imorgon blir det mer jobb och sedan stallet på eftermiddagen och antagligen oroa mig en del över hur fel det kan gå med mitt hår på fredag.
 
Puss!

Designpill

 
Har suttit och pillat lite på designen nu idag och har bl.a. bytt ut headern och lite sånt. Är inte helt nöjd än men är i alla fall närmare nu. Kommer nog ske några småförändringar den närmaste tiden bara men inte speciellt mycket. Vad tycker ni om det nya resultatet?

last day of summer


That's the feeling that you get inside

Nu sitter jag framför audrina och äter frukost. Efter det så ska jag dammsuga och göra mig iordning innan jag kollar med Ida och Amanda om dom är klara så ska vi åka ner till överby i så fall. Annars hinner jag kanske städa lite på mitt rum eftersom jag inte hann det igår och det ser ut som ett bombnedslag. Efter överby så ska jag hem och förbereda maten för ikväll och göra mig iordning och sen möta dom andra nere på strandgatan. Efter det är planen att vi går till hemmakväll och hyr en film och köper lite godis innan vi åker hem för lite mat och sedan mys resten av kvällen och även natten för några som ska sova här.

Puss!


Let's do this

Sitter nu på bänken inne på toan nyduschad och gött slut. Har inte fått gjort ens hälften av vad jag hade tänkt idag men har i alla fall varit ute på 1.5 timmes pw med mor min och sedan kört lite daily butt workout och cardio och känner redan att jag kommer ha en go träningsverk imorn. Nu ska jag bara ta mig upp här ifrån och ta på mig lite mjukiskläder innan jag sätter mig och jobbar ett par timmar framför en film innan jag nog däckar gött i min säng. Imorn har jag massor som jag ska hinna med så ska försöka vakna runt 9-10 så att jag hinner. Var förresten inne hos min frisör under powerwalken och bokade en tid så på fredag kommer mitt hår förhoppningsvis att se ut som på bilden under.

Puss!


Bästa filmen


Nu kan du få mig så lätt

Blev lite deppinlägg sist kan man ju lugnt säga! Nu är det borta i alla fall och jag har det bara gött. Igår var det sista dagen med hästarna vilket faktiskt är ganska skönt för jag har knappt hunnit med någonting de senaste veckorna när jag har varit där. Tänkte berätta lite om de senaste dagarna i alla fall. I fredags så var jag i stallet på förmiddagen, sen åkte jag ner till överby en snabbis för att köpa en liten present till Matilda och sen fixade jag lite hemma innan jag åkte hem till henne. Tillsammans med Emma och elli så hade vi skitkul och vi sov där så kom hem runt 2 på lördagen tror jag och då solade jag lite innan jag åkte ut till stallet. Efter det så hann jag precis hem för att duscha och äta innan jag mötte upp elli och Matilda nere på strandgatan för en fika. Igår jobbade jag lite och solade igen innan jag åkte ut till stallet där vi hoppade lite på terränghindren och Emmas syster var med och fotade. Gick faktiskt riktigt bra eftersom min gose tycker om att hoppa ute betydligt mer. Sen hann jag precis hem och åt lite fruktsallad innan Ida kom förbi och så gick vi ut på en powerwalk och pratade lite.

Nu idag är planen att bara ta det lugnt och återhämta mig idag och nog städa lite på mitt rum för jag har bara gått in och ut och lagt massa grejer överallt så även om jag brukar hitta bra när det är rörigt så är det helt omöjligt för tillfället. I eftermiddag väntas däremot en hel del jobb och ska se om mammi kanske vill gå ut på en pw. Imorgon är det däremot fullt upp hela dagen men det får ni höra mer om då!

Puss!


En millimeter från förfall

Har haft ett par härliga dagar det senaste men för en timme sedan så bara kom allt emot mig. Tröttheten är enorm och pmsen är på topp. Mår verkligen inte bra alls och jag känner att jag kan behöva några dagar att ta mig samman. Känner att jag behöver skriva av mig men jag orkar inte ta mig upp it sängen. Därför kommer det inte vara den bästa uppdateringen för tillfället men ni får stå ut.


Vill leva hög på livet men gjorde självmål

 
Skrev aldrig något igår för hade fullt upp hela dagen, åkte ut till stallet vid halv tio och var där i ett par timmar innan jag åkte hem, duschade snabbt och åkte till jobbet och var där till fyra. Kom hem, jobbade mer samtidigt som jag såg på film, tre stycken hann jag med innan jag var klar så hade en del. Efter det så var klockan tio eller något, så jag läste lite i min bok innan jag somnade. Idag ska jag träffa ida eftersom jag har en vilodag för hästarna vilket ska bli ganska skönt faktiskt. Får se vad vi hittar på men det blir nog kul i alla fall. Jag skriver mer ikväll!
 
Puss!

För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

Med Timbuktus fallskärm på repeat i lurarna så sitter jag nu i pyjamas i sängen och ska snart sova för imorn ska jag upp tidigt till stallet och sen ska jag snabbt hem och duscha innan jag åker till jobbet. Dagen tillbringades med en välbehövlig sovmorgon och sedan af jag i stallet en stund innan jag stack ut och sprang en stund och kom sen hem och hann precis duscha och göra mig klar till ett avsnitt av bästa hart of dixie. Femman började sända det förra veckan och eftersom jag älskar oc och Rachel bilson är med här så tänkte jag att jag lika gärna kunde kolla vad det var och jag är verkligen helt fast, så jäkla bra! Har dock övertalat mig själv att jag nu ska vänta vecka efter vecka på att femman sänder det och inte kolla i förväg som jag lyckas göra med alla andra serier och så tar dom slut skitfort. Nu ska jag i alla fall sätta på en av bästa spellistorna på spotify och läsa lite bloggar innan jag måste sova. Puss!


Gosar

Har inte fått gjort speciellt många punkter på min att göra lista men det går i alla fall framåt. Var i stallet ett par timmar med elli och emma och vi klarade oss faktiskt ifrån regnet. Efter det har jag varit helt slut och orkade inte hitta på något så satte mig och kollade på en film med mamma och pappa, the whistleblower hette den och var riktigt bra. Handlade om människohandel och lite så och jag rekommenderar den verkligen! Ebba var förbi en stund och lånade en film och det var himla kul att se henne för har inte träffat henne så mycket alls nu på lovet. På tal om lov, det är två veckor kvar!! Helt sjukt, det skulle vara så långt och jag skulle hinna med så mycket men tiden har bara rusat iväg och jag är sjukt avundsjuk på alla goa vänner som ska börja gymnasiet när jag själv har ett helt år kvar innehållande nationella och massa annan skit. Snart är det min tur också i alla fall, valen ska ju vara inskickade om ett halvår typ och jag har nästan bestämt mig redan. Färdigpratat om det, nu ska jag mysa lite i med musik i lurarna och läsa lite i bästa boken. Puss! Becca


Att göra-lista

+ Kolla bloggar (för tillfället 1339 olästa inlägg på bloglovin)
+ Bestämma saker att beställa i hm-katalogen
+ Kolla klart stylisterna
+ Städa rummet
+ Läsa mail
+ Fixa en ny header
+ Sätta lite tidsinställda inlägg på bloggen så att det blir uppdatering även om jag missar att skriva någon dag
+ Rensa garderoben
+ Välja ut bilder som ska beställas
+ Köpa lite saker på överby
+ Lägga in nya låtar i mina spotifylistor
+ Kolla hur vi ska göra med justin bieber-biljetten vi har över
+ Hoppas på bättre väder
+ Åka till stallet
 

+

Vad gjorde du kl 08 i morse? Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan? Prata med en kompis
Det sista du sa högt? "Okej"
Vad har du druckit idag? Juice
Vad var det senaste du åt? Yoghurt och macka
Vad var det senaste du köpte? Godis och powerking
Vad är det för färg på din ytterdörr? Vit
Vad är det för väder hos dig nu? Spöregn
Godaste glassmaken? B&J Cookie dough
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kanske
Sover du tungt? Beror på
Drömmer du mardrömmar? Var jätte länge sedan!
Trivs du med ditt jobb/plugg? Ja
Favoritplagg? För tillfället långklänning annars svarta jeans.
Vad ser du om du tittar till höger? H&M-katalogen
Vad gör dig glad? Vänner, familj och Mila.
Vad ska du göra härnäst? Äta
Höger el vänsterhänt? Höger.
Humör just nu? Trött och arg på mitt öga
Favoritgodis? Snökulor
Kläder just nu? Svarta jeans och en randig tröja
Hur många kuddar sover du med? 1
Spelar du ngt instrument? Har spelat gitarr
Morgon eller nattmänniska? natt
Vad är viktigast för dig? Lycka.
Är du kittlig? Ja!
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Lejon
Äckligaste insekten? Är jätterädd för alla!
Stökigt el välstädat? Välstädat, fast det händer inte ofta
Vad längtar du mest efter just nu? Solen

Hej igen

Igår när jag skrev så kände jag att jag saknade bloggandet lite ändå och nu känner jag faktiskt att jag har lust att börja skriva lite igen. Har inte suttit vid datorn på hela sommaren typ så det känns lite konstigt nu när jag gör det faktiskt. Har en hel del att göra men tänkte göra en liten lista så att jag kommer ihåg att göra allt. Tänkte att ni lika gärna kunde ta del av den så den kommer i ett inlägg lite senare. Tänkte också berätta lite om vad som händer just nu så att ni kan få hänga med lite.
 
Denna veckan som har varit och den som kommer hyr jag häst vilket innebär att jag tillbringar i stort sett varje dag i stallet och inte har alltför mycket tid över. Ska dit även idag så vi ska hämta upp elli halv fyra och så tar vi oss en uteritt i det härliga vädret.. Idag har jag varit nere en snabbis hos optikern eftersom jag har börjat använda dygnet runt-linser men nu har mitt ena öga blivit rött och irriterat och jag fick veta att det har skett några förändringar på hornhinnan så jag får inte använda linser tills det är helt läkt. Blä. Om det inte är bättre imorn så måste jag till en ögonläkare som får kolla på det också så jag hoppas verkligen att det blir bättre för orkar inte hålla på med massa droppar/salvor och annat. 
 
Men nu ska jag först fixa en att göra lista, sen försöka pricka av några punkter innan jag åker ut till stallet.
 
Puss!
Becca

Noll blogglust

Känner inte alls för att blogga just nu men kan inte riktigt bestämma mig om jag ska ta bort den eller inte? Om jag ska ha kvar den så väntar jag nog lite innan jag hittar lusten igen för det är bara jobbigt att skriva för att skriva och inte för att det är kul. Tänkte bara säga att jag lever i alla fall och att ni får ha det bra det som är kvar på sommarlovet! Puss! Becca



RSS 2.0