Elise Bahía

Elise matchar som vanligt snyggt, skulle inte ha något emot att ha denna jackan hängande i min garderob.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3523921/images/2012/pic_50082e9d9606ee49f000000a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3523921/images/2012/pic_50082e9fe087c340560005a3.jpg" class="image">


new

 
Köpte egentligen dessa saker innan prag men har helt glömt bort att visa er! Tröjan har förövrigt en väldigt fin rygg som dock inte ville bli bra på bild och klänningen likaså. Båda kommer användas flitigt nu i sommar, även tillsammans.

Chasing the sun

Tänkte uppdatera lite om vad som händer just nu. Igår tillbringade jag dagen i Grebbestad tillsammans med familjen. Var en sväng vid sportshopeeb där jag hittade en del saker med fick bara med mig ett par hörlurar från wesc med otroligt ljud i och en randig tröja från serious sally, bilder kommer upp någon annan gång på det. Sedan åt vi på något mysigt ställe vid vattnet och chillade lite på bryggan innan vi åkte hem och jag som då började må lite dåligt tog det lugnt framför en film och efter den när jag mådde bättre så mötte jag upp Amanda för lite longboard. Idag vaknade jag ganska sent så hann bara äta frukost framför senaste pretty little liars innan jag åkte ner till stan med mamma för att fixa lite saker. Köpte hårfärg till mig, var hos optikern för att fixa nya linser som man ska kunna ha på sig dygnet runt i en månad utan att ta ut och även ett besök på biblioteket. Allt håller på att fixas inför fallens nu också som börjar imorgon, jag taggar sönder det kommer bli fett! Imorgon väntas först jobb och sen kanske jag ska ner till stan och träffa Lovisa och några fler för att kolla in fallens. På fredagen kör det däremot igång på riktigt och då väntas Amanda Jenssen, loreen, Adrian Lux och massa annat grymt och på lördag blir det timbuktu! På söndag vet jag inte om det är värt att pallra sig ner för då händer det inte så mycket, möjligtvis för fyrverkerierna. På måndag drar jag mig utåt kusten för första stoppet i Falkenberg. Kommer antagligen inte vara speciellt bra uppdatering förrän då eftersom jag nog kommer att ha ganska fullt upp men ni får ha det så bra och alla som kommer till fallens får ha det extra trevligt! Kram! Becca


Adrian Lux

 
Lyckan rusar i kroppen. Förväntningarna byggs upp. Fjärilarna börjar flyga omkring i magen. Jag vill bara blunda och teleportera mig två dagar åtta timmar femtiotre minuter och tjugofyra sekunder framåt i tiden för den antagligen bästa kvällen i mitt liv. I samma sekund går adrian lux upp på scenen och jag har nyss kommit in i den underbart kväva lokalen med en bas som bara strömmar in i kroppen och gör så att alla problem i världen bara släpper. Jag har nyss sprungit från att ha sett en förhoppningsvis grym konsert med loreen och snart ska få se favoriten. Killen  som hoppat över en spelning i las vegas för att komma till lilla trollhättan och ska spela på tomorrowland nästa vecka. Lyckan är obeskrivlig och jag vill bara att tiden ska vara inne.

Prague games 2012


nytt från prag

 
 
förlåt för kass bildkvalitet!
 
tjocktröja (helt underbar) humör & sombrero - gula marknaden
shorts & linne - topshop
t-shirt - prague games

Vinyl

 

Shoo

Ligger i sängen nu och har tänkt sova men vet inte riktigt hur det ska gå med den saken. Brudarna gick för en halvtimme ungefär sedan där vi har sett på she's the man, bästa filmen som jag kan utantill. Channing tatum i sina bästa dagar! Dagen har i alla fall varit rätt chill, var nere på överby med mor min för att hämta ut en klänning som jag la undan när jag var där igår. Sen fixade jag lite, pratade med farmor och farfar som kon och hälsade på och sedan stack jag och mötte upp Amanda och så träffade vi dom andra för lite grillning. Himla kul, ni är för goa tjejer! Efter några timmar i den svenska sommarvärmen så drog vi oss stelfrusna hem till mig för lite film och mys. Imorgon ska jag nog ner till stan och fixa en sak och sedan jobba en stund. Blir en kass mobilbild på kvällens outfit, garanterar att det kommer att komma bättre! Puss! Becca


sneakpeak

 
... på mitt lilla projekt som jag höll på med när jag var sjuk.

Paket

 
Tänker dock inte avslöja vad innehållet är, men det kommer dyka upp i olika inlägg!

detaljer


dagens


Noll blogglust

Känner verkligen inte alls för att blogga just nu men kände bara att jag behövde sticka in ett inlägg och säga att jag lever. Har precis vaknat och ligger kvar i sängen och gosar lite med musik. Ska strax pallra mig upp och äta frukost framför pretty little liars med syster, bästa serien det!! Tyvärr är jag ikapp usa bara så måste vänta en hel vecka innan jag kan se mer.. Sen ska jag i alla fall göra mig iordning och dra mig ner mot överby och möta upp amanda. De senaste dagarna har det inte hänt så mycket eftersom jag har varit sjuk och inte varit utanför dörren men har sett lite film och i torsdags hjälpte jag mamma att flytta upp deras säng och alla kläder och så till övervåningen där de numera ska bo. Igår var jag och jobbade och eftersom det var två veckor sedan nu när jag var i Prag och sen sjuk så var det en del kan jag ju säga.. Nu ska jag ta mig upp i alla fall! Puss!


music

 
 
 
 
 

Elisabeth Olsen

Funderar på att färga håret såhär, vad tror ni?


Godmorgon

Jag skrev inte något igår som jag lovade eftersom jag inte mår bra alls. Har blivit sjuk och jag är jätteglad att det väntade tills jag kom hem för det hade varit väldigt jobbigt om jag fick det där nere eller på tågresan hem! Igår så så jag i alla fall på ett par filmer, ghost writer och drive, helt okej filmer båda två. Sen har jag hostat omkring och drogat ner mig med Alvedon och bara tagit det lugnt. På eftermiddagen igår så fick jag dock lite extra energi så då fixade jag en grej till mitt rum, ni ska få se senare. Idag måste jag packa upp för har inte orkat göra det alls. Puss! Becca


Kan Dee Shop

 
Är himla sugen på att klicka hem några saker ifrån Kan Dee Shop. Tycker verkligen om triangelmönstret men kan inte bestämma mig vilken färg/modell som jag vill ha och samma med 'don't go with the flow' och sen är det aztekmönstret som är nyinkommet och som jag gillar starkt och så sist men inte minst den grymma hoodien som jag ville köpa med min förra beställning därifrån men som då inte fanns i rätt storlek. Vad tycker ni, har ni någon favorit?

Peace and love

Jag hade så himla gärna velat vara på peace and love i år.. Jag hade tänkt åka dit men av någon anledning så blev det inte så och jag är jättebesviken. Tänk bara stämningen, alla grymma artister och alla goa människor. Rihanna, Mumford & Sons, Lars Winnerbäck, Kent, Melissa Horn, Amanda Mair Markus Krunegård Alina Devecerski, Skrillex, Den Svenska Björnstammen, Hoffmaestro, Mac Miller, Rise Against och för att inte tala om Dada Life, Rebecca & Fiona och Simple Plan. Det hade varit grymt! Får hoppas att dom har lika många bra nästa år så drar jag dit då. 
 
Kolla bara på fannys video här, blir ju inte dåligt avundsjuk!
 
 

what if it doesn't

Jag är hemma igen! Sitter och kollar på one tree hill, bäästa! Lukas är tillbaka för tillfället också wiihoo! Kom hem för ett par timmar sedan efter en grym vecka med goa brudar i Prag. Jag har blivit lite sjuk tyvärr och är rejält trött så ska snart sova tror jag.. Har som pricken över it nästan tappat rösten också. Aja nu ska jag inte klaga, har saknat hemma en del också speciellt kranvattnet och att det är så rent. Skriver mer imorn när jag kan tänka på riktigt. nu måste jag kolla klart på one tree hill. Puss! Becca


Repeat

 


Heart vacancy

 
tidsinställt - nu är jag i prag och kör som sjutton! 

Prag

Tidsinställt
 
Vi åker/åkte som ni säkert har förstått ifrån trollhättan i måndags klockan 15.45. Sedan ska vi ner till göteborg där vi ska vänta i ett par timmar innan vi åker vidare till malmö där vi ska vänta lite till. Där ska vi åka nattåg och åka på en färga från trelleborg till någonstans på tysklands kust tror jag. Sedan ska vi byta tåg vid halv sju på morgonen i Berlin där vi åker vidare till prag. Sedan ska vi antagligen ta tunnelbanan till hotellet/båten. Det kommer ta ungefär totalt 16-17 timmar. Samma väg hem fast tvärtom bortsett ifrån att vi ska bli hämtade med bil i göteborg eftersom tiderna är helt konstiga därifrån då. 
 
Vi ska alltså bo på ett båthotell som heter Botel Racek Praha vilket verkar vara helt okej men vissa bilder visar att det är ganska sunkigt så får hoppas på det bästa! Vi ska bo i dubbelrum där jag ska dela med amanda. Vi kommer att spela cup säkert onsdagen och torsdagen och beroende på hur det går kanske fredagen. Vi ska säkert möta 3 lag har jag för mig, ett från tjeckien, ett från sverige och ett från lettland. Vi kommer dit på tisdag förmiddag och på kvällen där så ska vi sedan spela en träningsmatch mot ett ukrainskt lag tror jag det var. Eftersom vi åker hem på söndagen så kommer vi ha hela lördagen och eventuellt fredagen och även delar av de andra dagarna till att shoppa, kolla runt och uppleva staden. Ska bli superkul!
 
Vårat botel:
 

Packar

anigif
Tänkte skriva ett snabbt inlägg innan jag åker. Jag håller på att packa ner det sista just nu och amanda kommer och hämtar mig om typ två timmar och så åker vi ner till resecentrum och möter upp dom andra. Kommer hem nästa måndag mitt på dagen har jag för mig. Pappa kom precis hem med en kycklingsallad och godis åt mig så nu har jag färdmat också.. Ska bara göra mackor så är jag klar sen! Är lite nervös faktiskt, tänk om vårat hotell är jätteäckligt och så..? Ska se om jag hinner fixa ett inlägg med hur vi ska bo med lite bilder och så och även hur vi åker osv.. 
 
De senaste dagarna har innehållt allifrån lycka och sorg men även ångest. Just nu känner jag lite allihopa på samma gång. Lycka över att jag ska till prag, fuck yea, ångest ifall hotellet är äckligt, lycka över att spanien vann igår, sorg eftersom swedish house mafia ska lägga ner, lycka över att justin bieber kommer till sverige, ångest över att jag kanske inte får biljetter, sorg att jag ska vara borta från min familj och att jag missar våran årliga resa till travet i halmstad. Men lyckan tar över och nu drar jag! 
 
Puss och ha en grym vecka medan jag är borta, det ska jag!
Becca

hello july



RSS 2.0