Blond.

Smidig som jag är så har jag försökt komma på min inloggning till bloggen i ett par timmar nu och kom precis på att det är min e-mail, så jäkla dum är jag ibland. Nu ligger jag i alla fall i sängen och ska sova, uppdaterar imorgon istället nu när jag kan inloggningen haha. Ska fixa iordning en go film till er också men det kan ta ett par dagar för jag är inte helt hundra bra på det där.

Puss och godnatt mina fina!
Becca


Trött och glad tjej här

Är trött som sjutton, sov inte så bra i natt för det var skitvarmt så nu ska jag däcka. Har precis sett esc, loreen wiihoo! Morgondagen börjas om jag håller mig till planen med en långpromenad, mors dags lunch hos farmor och farfar och sedan en tre timmars biltur och sen tillbaka. Hör av mig imorgon och berättar lite om de senaste dagarna och så.

Puss!
Becca


SK8ER GIRL


Så nöjd!

Påväg hem från junkyard, jag och Amanda ska hem till henne och inviga min nya bräda. Har blivit ägare till två par shorts, en keps och en underbar rosa longboard eller crusingboard. SÅ JÄKLA NÖJD! Jag lär bli proffs.

Puss!
Becca


Know you been hurt by someone else

Sitter just nu ute i solen med en veckorevyn och försöker få lite färg. Om en liten stund ska jag pallra mig in och fixa iordning mig och så ska jag och Amanda ner till junkyard för dom har något event för tjejer. Idag så har vi haft hälsodag i skolan vilket har varit väldigt lugnt med tre lektioner, genus och ideal, tandhygien och elda tamponger i skogen, göra pinnbröd och nyponsoppa i tangakök. Jag och några till stannade kvar lite längre för dom skulle grilla marsmallows också, blä. Tycker inte om det alls men det var ändå trevligt. Sen har jag bara varit hemma och legat ute i en solstol sen dess. När jag kom hem så låg det ett paket i brevlådan med väskan och toppen som jag köpte av goaste felicia - akerstroms.devote.se. Båda var jättebra och ni får bilder någon annan gång.

Puss!
Becca


Dagens

Kassa mobilbilder men här har ni i alla fall dagens!


Beverly hills

Sitter framför tvn och kollar på bästa 90210 just nu, så himla grymt! Tröttnar aldrig, lika bra varje gång. Jag har jobbat en stund, schtekt lite i solen och varit iväg på en tur med mamma och syster till brätte haga och mio men hittade inte alls det jag letade efter så det blev inget köpt. När det är slut på tvn så ska jag föra över lite pengar till en tjej som jag har köpt en väska och en tröja av och sen ska jag nog sova för det blev inte så mycket sömn i natt tyvärr och jag är trött som sjutton.

Puss!
Becca


Mattelektion och fint väder

Sitter i skolan och har matte. Det är jättefint väder ute och här sitter jag inne och ugglar. Jag är barbent nu klockan åtta på morgonen och det är varmt, helt sjukt! För en gångs skull tycker jag om sverige, ska tigga på pappa att vi ska plocka fram poolen när jag kommer hem. Får väl gå ut och steka lite på rasten sen för vi slutar lektionen om tio minuter. Efter lunch så har vi hemkunskap sen, två timmar när det är som varmast så måste vi vara inne och laga någon korvsak. Blä. Aja nu ska vi inte klaga, vädret och livet är underbart! Ska bara bli lite brun och få ett sommarlov hihi :D

Puss!
Becca


Trött

Är helt slut. Helt fullständigt jävla slut. Så trött, vill bara sova. Men det är en skön trötthet, jag är slut av en anledning inte bara av att jag har sovit eller chillat framför tvn, utmattat trött. Trots det så har jag inte gjort alltför mycket.. Jag började dagen med en 7 km powerwalk i det helt underbara vädret. Jag blev helt dysvettig så fick ta en dusch innan jag åt lite frukost och pallrade mig bort till Agnes. Min cykel är hos Amanda så jag fick gå lite till. Vi stekte lite i solen med lite hawaiian tropic och hoppades på att få lite färg men med mina pigment så gick det inte helt som förväntat. Efter ett par timmar så trippade jag hem igen för att byta om och packa väskan och så trippade jag vidare till Amanda för att hämta cykeln. Sedan cyklade vi ner till älvhögsborg för lite svettig träning, det märktes att jag inte hade varit där på ett tag kan jag ju säga.. Det är bara tio träningar kvar innan Prag också, fem veckor! Jag är så död, måste komma igång på riktigt nu så jag inte är så kass när vi kommer dit. I alla fall så tränade vi och cyklade sedan tillbaka hem uppför alla hemska backar och jag kutade in i duschen svettig som jag var och satte mig sedan med en skål yoghurt och kollade på alcatraz och jobbade lite. Nu ligger jag här helt utmattad av solens härliga och varma strålar och myser i min bästa säng. Morgondagen ska tillbringas i skolan med längtande blickar ut genom fönstret mot solen och värmen.

Puss!
Becca


inspo

 

en av mina vanliga favoritinspirationskällor - www.duochjag.devote.se

three days

 

Morgonens musikunderhållning

 

Får väl uppdatera lite kort vad som har hänt under de tre senaste dagarna. Jag tänker inte alls på att uppdatera bloggen, den ligger inte direkt längst fram i hjärnan. I fredags så började jag i alla fall dagen med en powerwalk, blev 7 km tror jag, en väldigt skön start på dagen. Sedan tog jag det mest lugnt, hängde med mammi och syster och fixade lite saker på överby och var en sväng till målarboden för att kolla på tapeter. Sedan var jag duktig och lagade mat till familjen på kvällen, 3-rätters till och med. Räkcoctail, egnagjorda revben med klyftpotatis och tomat och ananassalsa och sedan hemmagjord yoghurtglass - riktigt gott! Sedan så såg jag på en film, amanda knox: murder on trial in italty, eller något sånt hette den. Inte något att rekommendera faktiskt, hade betydligt högre förväntningar. Gårdagen tillbringades i alla fall till en början med att fixa lite här hemma, städade mitt rum och skulle fixa till mina shorts med lyckades inte helt. Började slita dom men kom på att jag nog ska bleka dom först så gjorde det men blekmedlet funkade inte så får köpa något bättre och göra om, sen så ska ni få se! :) Har två filmer av två av mina favoritbloggare som jag gör efter, ska jag lägga upp dom så att ni får se? Sedan så begav jag mig iväg till mina sysslingar för lite grillning och sedan så åkte jag hem till amanda där lovisa också var. Vi bara pratade och myste lite innan vi åkte ner till stan för att träffa några andra och sedan tog bussen hem till mig efter några timmar. Och vad vi gjorde här har jag för mig att jag skrev om igår? Amanda åkte i alla fall hem runt halv tre tror jag då jag gick och däckade i sängen, jag måste börja sova bättre för att börjat bli så himla trött. Och chelsea spöade bayern, wihoo! Idag så vaknade jag i alla fall för någon timme sen tror jag och nu sitter jag här och lyssnar på lite mysig musik och kollar lite bloggar och lite sånt. Jag ska snart sätta in linserna och pallra mig ut och klippa gräset, caaash yeah! Sen så ska jag och mammi ta en liten promenad ner till älvhögsborg och ta ett styrkapass och sen gå tillbaka hem igen där det väntas grillat, mysig och trevlig dag som är behövligt nu på minilovet. Ska bli så sjukt skönt att vara ledig imorgon också, har ingenting planerat där än förutom träning men det blir väl att träffa någon tror jag, men det tar vi då.

 

Nu ska jag försöka vakna lite och sätta på lite mer taggmusik istället!

 

Puss!
Becca

frusit mania

Sitter med Amanda med en skål fruktsallad och kollar på big brother, himla gosigt! Lovisa gick precis också, sjukt kul att träffa henne nu eftersom det var ett tag sen. Vi har vart och chillat lite och haft det trevligt. Skriver mer imorn.
Men nu ska jag umgås!

Puss!
Becca


Never look back

Dagen börjades med en tur till stallet. Älskling var helt underbar och det gick jättebra! Efter det så var jag och jobbade en stund och har gjort det fram tills för två timmar sedan. Nu har jag ätit gott och sitter och kollar på vampire diaries. Följde det förut men plötsligt så glömde jag bort det så har en säsong kvar att kolla på eller något sånt så ska börja med det nu tänkte jag. Imorgon är planen att sova massor och sedan bara chilla lite.

Ni får ha det bra!

 

Puss!
Becca

O say can you see, by the dawn's early lights..

Jag är klar! Jag är klar med so:n och ni kan inte fatta vilket stor tyngd det är som har släppt från mitt bröst. Jag är så sjukt glad, det bara spritter i benen på mig! Mammi och pappi ska bara läsa igenom det först så ska jag skicka in det sen. Åh herregud, det går inte att beskriva den känslan jag har just nu, är så himla lycklig! Nu ska jag gå ner och hjälpa mamma med maten lite tänkte jag och sen så ska jag jobba lite innan jag sjunker ner i soffan med några m&m's och kan för första gången på ett par månader slappna av riktigt. Så sjukt skönt. Fem dagar ledigt nu också, livet leker!

 

Puss!
Becca

Bloggerfy

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?


suck

Jag är inte alls på humör, vi har så jäkla mycket att göra i skolan och jag orkar bara inte med det. Imorgon ska so:n vara inlämnad och så har vi spanskaprovet och sen är vi lediga fram tills tisdag så jag hoppas att jag äntligen kan släppa allt. Jag vet verkligen inte alls vad det har varit med mig idag, mitt dåliga humör kom bara efter halva skoldagen ungefär och allt är bara jobbigt. Men nu ska jag inte klaga alltför mycket utan måste skriva på so:n. Har inte pluggat något alls inför provet imorgon så det lär ju inte gå alltför bra men jag orkar bara inte, vet inte om det blir något av so:n heller, kanske sätter mig framför tvn och kollar på 90210 istället för känner inte att jag får så mycket gjort ändå.

 

Puss!
Becca

Följ mitt mode

Nu kan ni enkelt följa mitt mode på Mylovebasket Jag har nyligen skapat min egen modeshop eller Lovebasket. Här kommer ni kunna ta del av kläder, skor och annat mode som jag gillar. Ni hittar min Lovebasket här. Super kul om ni även börja följa mig!


drake

självklart bästa drake som står för citaten

good life

Det är helt otroligt hur mycket vi har i skolan just nu, allting är plötsligt på en gång. Jag sitter och skriver oavbrutet på so:n som ska vara inlämnad på onsdag med tayler ward på högst volym, bästa han! Vi har mattediagnos imorgon också och jag har inte ens provat att göra allt som kommer så det kommer nog inte gå helt bra men jag prioriterar inte det just nu. Vi har spanska-prov på onsdag också som jag inte har börjat plugga på alls, måste göra det snart för jag kan inte alls det som vi har prov på. Får nog ta morgondagen till den och stunta i so:n då, får göra så mycket som jag hinner idag så har jag förhoppningsvis inte jättemycket att göra sen. Jag har inget liv för tillfället och det suger men sen på torsdag så är vi ju lediga fram tills på tisdag tror jag så då får jag hinna ikapp lite med resten av mitt liv. Vädret suger utanför fönstret så jag blir inte direkt peppad men det är bara att stå ut, det är snart över. Egentligen så borde jag jobba idag men jag hinner verkligen inte så får jobba massor på torsdag istället eller någonting.

 

Men nu måste jag fortsätta med so:n så att jag kanske kommer någonstans snart. Kan berätta att jag har skrivit 12 sidor på datorn nu och jag har gjort typ.. hälften? Det är ganska stort. Men jag överlever och har lovat mig själv att sluta klaga.

 

Puss!
Becca

bästa

Sitter just nu på väg hem ifrån liseberg. Dagen har varit hur grym som helst och jag är så grymt glad, det kan vara det bästa som finns! Skriver mer imorgon.

Puss!
Becca


perfektion

siva kaneswaran
The Wanted – Iris - Live

vanessa hudgens

vanessa hudgens
skirt - matthew williamsson tank top - allyfashion shoes - bruunsbazar sunglasses - swarowski bag - alexander wang

Vanessa hudgens är en av de kändisar som jag tycker klär sig allra bäst. Skulle gärna vilja ha hennes stil och garderob. Allt med denna outfiten är bara perfekt och jag vill bara kopiera den rakt av. Som ni kanske har förstått så älskar jag allt bohemiskt och jag har planerat att uppdatera min garderob lite mer åt det hållet. Det är dock ganska svårt eftersom jag bor i lilla trollhättan utan affärer som säljer så mycket sånt.
Vad tycker ni om boho-looken?

copy and paste

'

saknar mitt hår, rejält.


Sitter och pluggar, ovanligt.. Har inte kommit långt alls på son så måste köra på nu! Idag tog jag bussen till jobbet efter skolan och var där en stund. Är efter nu när jag har varit sjuk men hinner inte in och jobba ikapp förrän nästa vecka för har så mycket plugg. Om en stund så ska jag pallra mig ut till stallet i ösregnet. Imorgon är planen att jag ska åka ut till överby lite för har en del som jag måste köpa. Köpte hårfärg idag på håltimman också så det blir nog att färga håret imorgon. Sen får jag se om jag kanske orkar plugga lite innan också. På lördag så tar vi tåget tidigt ner till liseberg och är där exakt hela dagen. Det kommer bli grymt! Söndagen kommer att gå åt till att plugga sedan och sedan är det måndag och skola igen, blä.

 

Men nu måste jag verkligen plugga även fast jag verkligen inte vill.

 

Puss!

Becca


When everything seems to be broken I just want you to know who I am

Myser i sängen till bästaste the wanted i bakgrunden och försöker släppa taget om eftermiddagens pluggande och sjunka in i min älskade sömn.

Puss och godnatt mina fina!
Becca


back on track

Idag har jag äntligen varit i skolan igen! Äntligen, herregud vad har hänt med mig? Trodde aldrig någonsin att jag skulle längta så till skolan som jag har gjort nu när jag var varit hemma. Dagen har gått ganska snabbt, vi har bland annat haft besök av en del holländare på skolan idag som har varit och kollat lite hur vi har det och så och herregud vilket gött språk dom har! Vi har så sjukt mycket i skolan just nu och jag börjar drabbas av lite panik för jag orkar inte med allt. Nu ska jag skriva av lite svenska som jag missat när jag var borta och sedan börja skriva rent lite på so-arbetet. Gissar på ca. 15 sidor på datorn, dör.. Aja bara att bita ihop nu och hoppas att det inte är imorgon jag ska göra no-provet för jag är fortfarande inte redo för det. Jag hade tänkt att jag skulle vara med och springa vårruset idag men jag var för sen att anmäla mig så det blev inget. Och det är väl tur det för även om jag är frisk så är jag definitivt inte så frisk så att jag kan springa 5 km i regn, det är lite att utmana ödet.

 

Men nu ska jag återgå till mitt härliga plugg.

 

Puss!
Becca

bohemian lace

source


Payback's a bitch

Självklart så vände det igår kväll och jag är inte alls frisk. Nu sitter jag och kollar på american pie 6, har kollat igenom alla nu när jag har varit sjuk. Bästa, haha! Ska försöka ta mig till skolan imorgon men det verkar inte direkt gå att styra detta.. På lördag måste jag däremot vara frisk för då ska jag till liseberg. Taggad till 1000, speciellt nu när jag inte gått utanför dörren på en vecka. Ska se klart på filmen nu och sen plugga lite.

Puss!
Becca


summer

summerr

shorts - one teaspoon   shoes - jades24   shirt and sunglasses - svpply   bustier - h&m   nail polish - butter london   bracelets - pull and bear   rings - forwardforward alexmonroe and dressingroom

Svar från frågestunden

Om du fick byta garderob med vem som helst vem skulle du välja?
Vanessa Hudgens, utan tvekan.
hur mycket tjänar man på ditt jobb och hur mycket jobbar du?
Jag tjänar 60 kr/h och det är lite olika hur mycket jag jobbar, det beror på hur mycket det finns att göra och hur mycket jag hinner men vanligtvis 2-3 gånger i veckan i runt 2 timmar/gång. På loven brukar det bli lite mer.
sockerkaka/kladdkaka?
Kladdkaka
tungpiercing/navelpiercing?
Kan inte välja men på mig själv navelpiercing.
tatuering/piercing?
Tycker det är snyggt med båda! Dock endast navel och tungpiercing eller en liten pärla i näsan.
1000 000 kronor/en förjävla bra pojkvän?
En förjävla bra pojkvän
hästar/bebisar?
Hästar, jag är inte direkt galen i barn.
makaroner/ris?
Makaroner, jag älskar all pasta!
skolmat/macka varjedag i ett år?
Macka, finns fler goda variationer
ebbas blogg/kenzas blogg?
ebbas blogg, jag tycker kenzas är tråkig, enda anledningen till att hon har lyckats är att hon är fin.
pinnsmal/kurvig?
Beroende på hur man är född och ser ut naturligt men hällre att en kurvig tjej håller sig kurvig än svälter sig och ser onaturlig ut. Men jag tycker nog kurvig.
på killar: snagg/långt i tofs?
Olika på olika killar, vissa passar i snagg och vissa inte. Men tofs bara inte längre än att det precis går att sätta upp i så fall.
på tjejer: kortklippt/ner till rumpan?
Olika på olika personer men jag är en sucker för långt. (bra att jag har kort..)
kolsyrat vatten/vanligt?
vanligt, tycker inte om kolsyrat
oxfilè/indisk gryta?
båda kan vara det bästa som finns!
skidor/rida häst?
rida häst.
läsa/träna?
Helt olika beroende på vilket humör jag är på men oftast läsa..
röka/snusa?
Röka, snusa är så sjukt äckligt. Mår illa vid bara tanken.
Varför uppdaterar du så dåligt??
Jag ska bli bättre, jag lovar! Och visst är jag lite bättre nu?
Kan inte du ha en this/that frågestund?
Jo visst, men det får vara om ett tag eftersom jag precis har haft en vanlig.
3 bästa lugna och 3 bästa snabba låtarna?
Fixar inlägg om det!
Vilket fotbollslag hejar du på?
REAL MADRID! ♥ HALA MADRID, GANADORES DE LA LIGA!!
Hur lång är du?
157,5 cm
Vilken skola går du på? Är den bra?
Paradisskolan, helt okej. Bättre än vissa andra men inte bäst.
Vilken årstid tycker du bäst om?
Sommar, utan tvekan.
Ditt favoritklädesplagg?
Svarta jeans.
Vilka bloggar följer du?
Fixar ett inlägg om det.
Vilket är ditt bästa/sämsta ämne i skolan?
Bästa måste nog vara svenska/matte/so och sämsta no eller idrott.
Vilka är dina favoribloggar?
Fixar inlägg.
Vad tränar du?
Innebandy två gånger i veckan, på plus ett par i veckan, mest spinning och styrka, och rider 1-2.
Vad har du för betyg?
Helt okej.
Hur är ditt schema, bra/dåligt?
Sådär, har väldigt mycket håltimmar och ingen sovmorgon så det suger. Men har vant mig nu. Det hade definitivt kunnat vara bättre.
Är du på g med någon just nu?
nej
Vart köper du oftast dina kläder?
bikbok, h&m och gina.
Hur mycket får du i månadspeng?
800 men betalar min mobilräkning och sparar lite så använder mig av ca. 4-500.
Vad är ditt drömresemål?
USA
Vad vill du läsa på gymnasiet?
Har varit rätt säker på ekonomi ett tag men börjar bli osäker. Kanske samhäll eller någonting.

Zayn Malik

 

Ahaha, så skön! och så jävla snygg.

Dagens planer

Vakna
Äta frukost
Se på big brother
Kolla bloggar
Ta febern - ingen feber, wohoo!
Städa mitt rum
Plugga no (ska vara redo att göra provet, så massor!)
Äta lunch (förhoppningsvis något annat än soppa - åh lite yoghurt fick jag i mig..
Sova lite
Plugga so
Lära mig trolla med kort
Duscha
Raka benen
Ansiktsmask
Noppra ögonbrynen
Se på film
Proppa i mig halstabletter
Försöka klara mig med 2 alvedon
Be för att jag blir frisk

 

Om jag är frisk:
Gå ut och gå en kort promenad.

just live



Förut: Sovit, städat, ätit och kollat bloggar.

 

Nu: Kolla film, beastley och läsa tidning samtidigt som jag proppar i mig alvedon och halstabletter.

 

Sen: Plugga, svara på frågestunden, äta och sova.

 

Imorgon: Ställa klockan och hoppas jag är frisk så att jag kan gå till skolan. Annars - sova, mer alvedon, mer halstabletter, mer film och mer plugg.

fever in the morning, fever through all night

anigif

Jag börjar bli galen, jag måste bli frisk nu! Det kryper i benen på mig ochdet finns inget mer att göra hemma men ändå så händer det inget. Nu har jag börjat få hosta och mer ont i halsen också, det är hemskt. Det blev ingen konfirmation, inget stallet och inget plugg. Åh gud, jag måste verkligen plugga.. Igår kväll så såg jag och pappi på Sherlock Holmes, den näst nyaste tror jag. Jag tyckte att den var lite svår att förstå ibland men annars var den bea. Jag vet att mitt liv är jätteintressant att läsa om just nu, jag gör så himla mycket. Men sen när jag är frisk och en massa plugg som vi har nu de närmsta veckorna är avklarat så ska jag köra på riktigt, jag lovar!

 

Puss!
Becca

designen

Designen är nu nästan färdig, har några småsaker kvar men jag orkar inte fixa mer idag så det får vara så länge.
Vad tycker ni om den? Ser allt rätt ut för er, eller är allt helt snett eller någonting?
Ni får kommentera i så fall så fixar jag till det. Säg till om ni har något förslag eller så också, jag uppskattar alla tips!
Funderar på att fixa någon sorts symbol med min "signatur" eller något men jag vet inte riktigt. Tycker ni att jag ska ha som jag skriver nu, eller med en "signatur" eller bara strunta i att skriva namn osv?

 

Puss!
Becca

wanties

långklänning - Har ännu inte hittat någon som passar mig jättebra på grund av min längd men jakten fortsätter för det är ett av mina favoritplagg!
pastellnagellack - jag älskar pasteller, punkt.
spetskjol - jättefint att matcha med en stickad tröja eller liknande så att bara kanten syns.
virkad väst - en favorit från förra året som hänger kvar.
boho-skor - snyggt till en klänning, jag är väldigt sugen på bohemiska influsioner i sommar!
virkade shorts - virkat är en av mina svagheter.
nitar - ska pimpa mina jeansshorts, jacka och skjorta.

blogg

Har ny bytt hit eftersom jag tröttnade på de dåliga möjligheterna med designen på devote. Hoppas att detta ska bli bra annars får jag väl flytta tillbaka igen. Håller på att fixa lite med designen och så. Kollar på akward samtidigt, bäästa!

Puss!
Becca


RSS 2.0