Söndag

Har tagit det väldigt lugnt idag och gjort en hel del välbehövligt. Började dagen efter tolv timmars sömn vilket var efterlängtat. Sen har jag pluggat lite, städat och sånt. Hörde av mig till Amanda och Alice och kollade om vi kunde ses någon annan dag istället och sen fixade jag lite till innan jag tog mig iväg till gymmet och körde lite. Efter det har jag haft lite spa med ljus och chill musik i duschen med inpackning, ansiktsmask, rakade benen och sånt vilket var riktigt gött. Nu har jag ätit och hjälpt mamma att stryka samtidigt som jag kollade på awkward, snookie and jwoww och xfactor. Nu rullar knight and day men bästa tom Cruise men jag ska nog gå upp och sova tänkte jag för behöver verkligen sova ut så dåligt som jag har sovit det sista. Real vann precis sin match så nu kan jag slappna av på riktigt, var lite orolig för vad som hänt med dom.

Puss!
Becca


Stickat

 
 
 
Någonting jag ska klä mig mer i nu i höst/vinter är stickat såklart så har fixat ihop ett litet inspocollage och själv försöker jag hitta några nya gosiga favoritplagg.

Speggi

Bilder lånade av hannalicious

Någonting som jag verkligen vill ha just nu och skulle lösa en hel del problem är denna underbara spegel. Snygg, praktisk och bara helt perfekt! Julklapp kanske?

Lördagsplugg

Sitter nu hemma hos amanda med lite plugg som ska bli gjort, går sådär måste jag säga. Ida åkte precis hem för att äta och jag ska nog göra samma sak strax. Var en himla go kväll med mina bästa och vi började dagen med en promenix med otto. Sen har vi ätit mysig frukost och suttit här och pluggat lite till och från en stund. Efter jag har ätit sen så ska vi nog basta lite och sånt och sen ta och ner till stan för att se vad som händer på trolldagar. Vet inte hur länge vi blir kvar där men sen ska jag nog hem för att passa min syster. Sedan är planen att somna runt tolv för att sova ut. Imorgon ska jag nog troligtvis träffa alice och amanda och vi får väl se vad vi hittar på men sen ska jag försöka hinna med gymmet en stund också.
 
Min gos igår
 
 
Puss!
Becca

Nananananana

Har precis ätit lite och ska bara packa lite saker innan jag drar mig mot Amanda. Skolan var väldigt lugn idag, blev film, en massa spökhistorier (fy kommer inte kunna sova på några månader) en idrottslektion plus lite hemkunskap. Efter det åkte jag ida och Amanda ner till överby och jag hittade faktiskt ingenting, letade efter mönstrade haremsbyxor typ men det finns ingenstans, om någon vet något ställe får gärna höra av sig! Ikväll ska vi mysa lite och bara ta det lugnt och imorn blir det ner till stan för trolldagar, får se om jag tar mig upp för att träna innan imorn.

Slänger in en bild på mig och mandis från någon annan gång, snyggaste haha.

Puss!
Becca


Live the life you love and love the life you live

Är riktigt trött, har knappt fått någon sömn alls det sista så nu har jag precis krupit ner i sängen och kommer nog somna så fort jag lägger ifrån mig mobilen. Var ju som sagt i stallet förut vilket gick helt okej. Imorgon blir det en lång skoldag från åtta till fyra ungefär men som ändå är ganska lugn, ska se på hunger games hela förmiddagen så har en godispåse som min syster köpte åt mig förut ligger och lurar i väskan. Efter det ska jag troligtvis ner till gymmet för ett spinningpass men det är inte säkert än. Sen ska jag nog träffa mina gosar och sova hos någon av dom. På lördag morgon är planen att pallra mig upp på cx och bodycombat men jag får se hur det blir med den saken men efter blir det nog att åka ner till stan och kika hur trolldagar ser ut i år.

Nu ska jag i alla fall sova och samla energi för imorgon.

Puss!
Becca


Jag är tillbaka!

 
De senaste dagarna har jag känt att jag väldigt gärna vill blogga så nu ska jag faktiskt ta och göra det. Förhoppningsvis så är jag tillbaka ett tag för nu har det äntligen början lugna ner sig lite i skolan igen, har en redovisning nästa fredag och att min novell ska vara inlämnad då men redovisningen är jag klar med och novellen ska bara finslipas. Sen har vi en del småsaker och lite längre fram men för tillfället så ska jag bara ta det lugnt och försöka släppa det lite. Just nu sitter jag och ska beställa lite saker från kan dee och läser bloggar med spotify på högsta volym och myser i min ziperall. Hade höstdag idag i skolan så har varit ute hela dagen i regnet vilket sög men nu ska jag tagga lite i alla fall nu och sedan ta mig iväg till stallet om en timme ungefär.
 
Puss!
Becca

dålig uppdate

  
Jag vet att uppdateringen är kass just nu men har massor i skolan och en hel del annat att göra så tar nog en liten paus och kommer tillbaka när jag har lite mer tid!
 
dans med svara steg 189851647 large 50439d68ddf2
 
Ni får ha det så bra så länge, puss! ♥


RSS 2.0